Sunday, November 2, 2008

Kenyataan Salah sorang bekas MPP UNIMAS di blog Pro-M USM

Sumber: http://promahasiswausm.wordpress.com/2008/10/25/kita-timun-mereka-durian/

Encik Nikk
, on October 25th, 2008 at 2:21 pm Said:

Salam..

Nape ProM usm xde yg non malay ek.. Sekadar terfikir..



Encik Nikk, on October 27th, 2008 at 9:57 pm Said:

Salam..
jiwa PROM..
Saya bertanya je lah, nape kamu guna bahasa kasar? Saya bukannya Aspirasi pun. Kamu tu yg sengal kot, Pro-M ejaannya, bukan PROM. PROM tu majlis tari menari. Baik kamu amik MUET balik. Mesti MUET kamu tak lepas Band 3.

siti rogayah
Hm ok ok saya terlepas pandang kot coz baru 1st time tengok blog ni. So tengok gambar MPP kat tepi tu je. Kat Unimas takde Pro-M, kecuali baru2 ni ada barisan yg namakan diri mereka ‘Suara Siswa’ tetapi ada gak org cakap mereka Pro-M. So kalau ye pun dorg Pro-M, benda tu baru la kat kampus kitorg.

remaja
oh, ok. thank you for the info..


Encik Nikk, on October 29th, 2008 at 4:13 am Said:

jiwa PROM

Bukan apa, saya kurang selesa tiba2 je dapat respon mcm tu dr seorang penyokong Pro-M. Sebab saya mana la tau menda Pro-M ni coz kat Unimas xda. Maybe silap saya gak la coz menyebabkan salah faham, coz saya bukan bertanya dgn intonasi marah atau menhina. Cuma sekadar bertanya. Pe2 pun, saya pun mohon maaf gak. Kalau nak belajar English boleh gak hihi.. Nak Arab pun saya leh ajar. Tatakallam billughatul ‘arabiyah. Hihi..


Tahniah NIKK sebab sudah bersara dari berkhidmat DUA tahun dalam MPP UNIMAS. Selamat maju jaya...

4 comments:

Nikk Adam said...

Yup. Hehe. Thank you. Tahniah kepada semua pemenang, dan yang utama, kepada semua yang turun mengundi kerana menyedari hak mereka. I wish everyone, termasuk rakan2 dalam GSSU, agar dapat membantu memantapkan lagi institusi MPP kita. Kepada pengganti saya (Akhmas dan Frannelya) all the best and keep up the good work! Good luck untuk exam, semua! ^^
-Encik Nikk

first blood said...

saya setuju Nikk.. Kita dah bersara membela nasib pelajar.. Biarlah GSSU dan pelajar2 yang berkemampuan membela nasib pelajar kita... Bila lagi mahu lawan aku Nikk? Tahun depan kita tanding umum di UNIMAS ye....haha......

gerakan suara siswa said...

GSSU sedia jadi jentera utk first blood if first blood tanding umum lawan Nikk tahun depan..
hahahahaha...

dengar kata first blood ambik master tahun depan...

tahniah2..

idup first blood..

hahahahaha...

first blood said...

Thank you GSSU... Yeah.. Mari sama2 majukan unimas... Tapi master tak dapat tanding MPP.....

Terima kasih kerana sudi jadi jentera saya...