Sunday, November 2, 2008

Apa itu GSSU

GSSU ialah singkatan untuk Gereakan Suara Siswa Unimas. Ini merupakan satu aktiviti menyuarakan suara mahasiswa. Untuk pengetahuan ramai, GSSU bukannya pertubuhan yang beroentasikan mana2 parti politik atau NGO. GSSU bergerak untuk kebajikan pelajar dan bertujuan untuk kjebaikan pelajar. Jika pelajar ada masalah, jangan segan silu memberitahu GSSU. GSSU akan cuba sedaya upaya untuk membantu pelajar untuk menyesaikan masalah yang timbul. Sekian.....

5 comments:

Nikk Adam said...

Good luck! ^^ Semoga dengan adanya benda ni, kebajikan pelajar Unimas dapat dibela dengan lebih efisyen dan efektif. Good luck di dalam exam kepada semua!
-Encik Nikk

mppwatchdog said...

GSSU bukannya benda lah..HAha... Selamat maju jaya abang mantan mpp kita nikk...

gerakan suara siswa said...

Hahaha..
betul tu mppwatchdog..
gssu bukan benda la Nikk..
ko tu br laa benda...
ko dulu jaga kebajikan staff bkn pelajar...
Niway tahun ni promahasiswa dah take over..
harap ada perubahan bkn macam MPP yang lepas
Selamat maju jaya abang mantan mpp kita Nikk...
"Moga" mantan MPP Nikk betanding lagi taun depan.. He3

terubukmasingoreng said...
This comment has been removed by the author.
terubukmasingoreng said...

aku lebih lama dari ko kat sini nikk..sbb tu aku lbih tau sgalanya..

sejak YDP pompuan btukar ke tangan lelaki lg aku dh ada kt unimas..

siapa aku?

di kalangan ko jugak..