Friday, August 8, 2008

APAKAH FUNGSI MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR (MPP)? ADAKAH UNTUK MEMPERJUANGKAN NASIB PELAJAR @ MEMPERJUANGKAN NASIB PENTADBIRAN DAN KAKITANGAN UNIVERSITI?

BERIKAN PANDANGAN ANDA MENGENAI TOPIK INI.

4 comments:

ain said...

they just having fun and being glamour..wasting time...and enlighten management jobs...but student rights were no where...

akuanaksenibukanmintakdihina said...

mpp? fungsi? naik loya aku dengar...ada fungsinya,nak tau? pakai kot hitam kasut berkilat tangan masuk poket..berjalan dada ke depan..sambil berkata 'Akulah MPP kebanggaan UNIMAS!'

Citt...poodahhhh!

Nikk Adam said...

hm. entah. mungkin kot. tepuk dada tanya sendiri? hehe. no comment, but nampaknya ramai tak takut dengan dosa fitnah ^^ good luck to all candidates tak kisah siapa!

terubukmasingoreng said...

kpd nik..betol pe yg dismpaikan akuanakseni tu..dosa fitnah ape sgt nak dibandingkan dgn dosa2 mpp dlm unimas..dosa amanah mcm mana? yup amanah mpp pjuang hak pelajar..fikirlah sndiri..tak payah nak cakap pasal dosa pahala kat sini,byk kuranga lagi..aku pun tak berani nak ckap pasal dosa pahala sbb aku tak bagus pun..jd pesan aku skrang mpp tak payah nak susah2 sbb sume kputusan ada kat hep..jd mpp leh bungkus dan tutup majlis..